Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La fibra òptica arriba a La Selva del Camp

El servei beneficiarà a 2.300 llars a partir del gener

Imatge de la formalització de l'acord entre l'Ajuntament de La Selva del Camp i l'Empresa Adamo Imatge de la formalització de l'acord entre l'Ajuntament de La Selva del Camp i l'Empresa Adamo Cedida
Tecnologia Redacció Infocamp
Divendres, 22 Desembre 2017 15:22


La Selva del Camp començarà els treballs d’instal•lació del servei de fibra òptica a partir del mes de gener. El projecte el durà a terme l’operadora sueca de telecomunicacions Adamo, com a resultat d’un acord amb l’Ajuntament i que compta amb el suport del col•laborador local Einesa. Un projecte que possibilitarà l’arribada de la fibra òptica 2.300 llars de la localitat, especialment les del nucli antic.

El servei començarà per la banda dreta de l’eixample, a la zona del carrer de l’Horta, i seguirà expandint-se per proximitat fins a cobrir la totalitat del nucli urbà en un termini màxim de sis mesos. D’aquesta manera es preveu que la connexió a la fibra òptica sigui plenament operativa al juny a tot el nucli antic, zones residencial i eixample.

Enric Roberto, regidor de comunicació i innovació de l’Ajuntament, valora satisfactòriament el projecte: “Fa anys que el poble espera aquest servei. Inicialment podia semblar un luxe, però ja és una necessitat, un projecte que ens ha de permetre tenir tot el poble cobert en sis mesos és especialment important”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: