Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Renovats un centenar de comptadors d’aigua a la Bisbal del Penedès

Durant el tràmit s’han detectat deu fraus en el subministrament d’aigua en diverses parts del municipi

Imatge d'un operador d'Aqualia detectant un frau en el subministrament d'aigua Imatge d'un operador d'Aqualia detectant un frau en el subministrament d'aigua CEDIDA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Gener 2018 10:36

L’empresa que gestiona els serveis de subministrament d’aigua a la Bisbal del Penedès, Aqualia, ha dut a terme durant aquest 2017 la renovació de 97 comptadors d’aigua, acció que permet evitar errors de metratges dels aparells i detectar qualsevol incidència a la xarxa de subministrament d’aigua. Els canvis són totalment gratuïts pels veïns i serviran també perquè Aqualia pugui actualitzar els fitxers dels usuaris de la companyia i evitar fraus a la companyia.

Aqualia ha detectat 10 casos de fraus, que podrien correspondre a 1 milió de litres d’aigua defraudats, durant la campanya continuada duta a terme aquest 2017 per controlar i detectar els possibles fraus en la manipulació del comptador o les connexions sense autorització a la xarxa general.

En aquest sentit l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha expressat que aquestes accions fraudulentes “perjudiquen tota la població”. Per això, l’Ajuntament i Aqualia demanen la col·laboració dels veïns perquè, en cas de tenir coneixement de situacions de connexions sense autorització, comptadors manipulats o ús inapropiat de l’aigua, ho comuniquen a l’empresa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: