Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La fibra òptica arriba a la Bisbal del Penedès

A partir del juny, les llars i empreses connectades a la fibra podran tenir una velocitat de descàrrega de 1.00 MB i 300 Mb de pujada

Operaris de l'operador Adamo, fent treballs del desplegament de la fibra òpica al municipi Operaris de l'operador Adamo, fent treballs del desplegament de la fibra òpica al municipi CEDIDA
Tecnologia Redacció Infocamp
Diumenge, 27 Mai 2018 09:55

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha signat un acord amb l’operador Adamo i el partner local Apfutura per fer possible l’arribada de la fibra òptica a la Bisbal. Els treballs d’estesa del cablejat de fibra òptica es duran a terme a partir d’aquest mes de juny i permetran que les llars o empreses que estiguin connectades puguin tenir una velocitat de descàrrega de 1.000 Mb i 300 Mb de pujada a un preu molt competitiu.

El dia 5 de juny a les 19:00 hores el Centre Municipal de Cultura acollirà una reunió informativa que servirà per mostrar als veïns i les veïnes de la Bisbal els serveis que s’oferiran a partir del desplegament de la fibra òptica al municipi i resoldre els dubtes que els bisbalencs i les bisbalenques puguin tenir.

Adamo, l’empresa contractada, és un operador de fibra òptica regional enfocat a noves zones urbanes d’alta densitat de població i zones rurals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: