Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona llença un nou ecosistema d’innovació

Som-Inn Port neix com un espai de col·laboració i innovació en processos, serveis i models de negoci del Port

Presentació del nou ecosistema d'informació del Port de Tarragona Presentació del nou ecosistema d'informació del Port de Tarragona CEDIDA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dijous, 05 Juliol 2018 15:16

L’Autoritat Portuària de Tarragona llença el Som-Inn Port, el nou ecosistema d’innovació del Port de Tarragona. Aquesta iniciativa, presentada fa uns dies a tota la comunitat portuària, és un espai de col·laboració de la comunitat portuària i el conjunt dels seus stakeholders per innovar en processos, serveis i models de negoci del Port de Tarragona. Som-Inn Port neix amb 12 entitats adherides i 23 acords d’intencions signats.

Amb aquesta iniciativa es vol impulsar la innovació en els processos i els serveis que ofereix el Port de Tarragona als seus clients a través del foment de la intel·ligència col·lectiva i la cultura de la innovació, a més de cooperar per generar i fer tangibles un elevat nombre d’idees i projectes innovadors d’interès comú. D’aquesta manera, es vol promoure internacionalment les capacitats innovadores del Port de Tarragona i dels membres de l’ecosistema d’innovació a través del Benchmarking i el foment del talent professional del Port de Tarragona i de tots els membres de l’ecosistema d’innovació. Dins dels seus objectius també es vol impulsar la participació en projectes europeus d’innovació i generar una experiència única en innovació en l’àmbit portuari.

Per últim, Som-Inn Port impulsa la innovació oberta amb cinc eixos: la vigilància competitiva, la co-innovació mitjançant el Design Thinking, el desenvolupament àgil de prototips, la formació en innovació corporativa i el Networking entre els membres de l’ecosistema d’innovació.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: