Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Endesa instal·lara un centre de transformació a Cambrils per a millorar el servei del Baix Camp

Els treballs han suposat una inversió de 87.185 euros i beneficiaran a més de 6.000 clients del municipi

Imatge del centre de transformació que s'instal·larà a Cambrils. Imatge del centre de transformació que s'instal·larà a Cambrils. CEDIDA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Agost 2018 17:21

Endesa ha finalitzat recentment les tasques d’instal·lació d’un nou centre de transformació al municipi de Cambrils, al Baix Camp, al qual s’ha dotat de les últimes tecnologies del sector per garantir una millor qualitat i continuïtat del subministrament elèctric als clients que depenen d’aquesta nova infraestructura.

L’acció ha consistit a enderrocar i substituir l’antic centre de transformació per un de nou prefabricat. Així doncs, s’ha procedit a la substitució de les tradicionals cabines de la infraestructura per unes d’última tecnologia que incorporen un gas de característiques aïllants. Aquesta nova tecnologia és més segura per a les persones que han de manipular-la i també és més robusta de cara a suportar ambients humits, com és el cas de zones costeres com Cambrils. Alhora, gairebé no requereix intervencions de manteniments, a diferència de la tecnologia anterior, en que aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el servei als clients.

A més, s’ha substituït el cablejat tant de mitjana com de baixa tensió, s’han adequat les sortides i s’han substituït els quadres de baixa i mitjana tensió, per tal de millorar el subministrament elèctric als més de 6.000 clients que depenen d’aquesta infraestructura. Durant aquestes intervencions, es va col·locar un grup electrogen per tal d’assegurar la continuïtat del servei a la població.

Els treballs, que han comptat amb una inversió de 87.185 euros, aportats íntegrament per la Companyia, formen part del pla d’inversions d’Endesa a la comarca del Baix Camp, mitjançant el qual s’està tecnificant la xarxa per tal de dotar la infraestructura elèctrica dels darrers avenços tecnològics, amb l’objectiu de donar una resposta adequada a les especificitats del territori i a les necessitats del seu mercat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: