Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un altaveu ciutadà recollirà opinions sobre projectes intel·ligents per a Tarragona i Reus

Durant el 2018, la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region ha participat en 45 projectes; vinculats als Jocs Mediterranis, el turisme o la mobilitat

La presidenta de la fundació, Begoña Floria, i el vicepresident , Marc Arza, durant la presentació del panell ciutadà La presidenta de la fundació, Begoña Floria, i el vicepresident , Marc Arza, durant la presentació del panell ciutadà MAURI
Tecnologia Redacció Infocamp
Divendres, 11 Gener 2019 10:50

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region ha impulsat un altaveu ciutadà, com a eina de govern, per facilitar la comunicació bidireccional i transparent amb la ciutadania.

L’eina ha de servir d’una banda per a donar a conéixer la tasca de la Fundació, però la més important és l’oportunitat que brinda de poder apropar-se al ciutadà i reflexionar, explicar, retornar, compartir i fer extensible les decisions per tal de saber que opina sobre temes i projectes de la regió innovadora i intel•ligent.

L’altaveu ciutadà té com a objectiu arribar entorn 250 participants per recollir de forma voluntària i continuada les seues opinions i necessitats sobre temàtiques d’interès, tant de la mateixa Fundació com dels membres de l’altaveu amb idees que puguin esdevenir o plantejar-se.

Fase de captació de participants

Actualment la Fundació ha encetat el període de difusió i captació mitjançant correus, difusió a mitjans, newsletters i xarxes socials.

La selecció dels participants es realitzarà en funció d’una representació dels diferents perfils de les dues ciutats objecte: Reus i Tarragona.

Els interessats en voler participar en l’altaveu ciutadà han d’inscriure’s a aquest enllaç mitjançant un formulari.

Els perfils a considerar són: partits polítics, caps d’àrea i de Departaments de les administracions públiques, gerents d’empreses municipals, administracions com el Port de Tarragona o la Diputació de Tarragona, presidents d’entitats veïnals, professors de la URV, associacions empresarials com CEPTA, AEQT o Foment, entitats socials, ciutadans de a peu, etc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: