Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els edificis municipals de Montblanc tindran claus d’accés electròniques

L’Ajuntament del municipi també ha acordat realitzar un estudi per a la instal·lació d’un anell redundant de fibra òptica que millori la capacitat de transmissió

L'oficina municipal de Turisme de Montblanc L'oficina municipal de Turisme de Montblanc CEDIDA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dijous, 07 Febrer 2019 17:30

Els edificis municipals de Montblanc tindran claus d’accés electròniques. Així ho ha acordat la junta de govern local, que ja ha adjudicat un contracte per al subministrament d’aquestes per un import de 14.000 euros a l’empresa 9Habitat Intel·ligent. El consistori ha pres aquesta determinació amb l’objectiu de “garantir la seguretat dels edificis municipals i de la documentació existent”.

D’altra banda, la junta de govern també ha acordat la creació d’un estudi per al desplegament d’un anell redundant de fibra òptica a la xarxa de comunicacions de banda ampla del municipi. Per això, s’ha adjudicat un altre contracte, per import de 5.305,85 euros, a l’empresa Gestió i Projectes de Telecomunicacions. En aquest cas, la finalitat és aconseguir una alta capacitat de transmissió, amb molt poca pèrdua de senyal, alta estabilitat del sistema i sense interferències electromagnètiques.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: