Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou instal·la wifi gratuït a l’Estadi Municipal

L'Ajuntament continua amb la seva actualització de les connexions amb servei Wifi als equipaments municipals

La nova zona WIFI cobreix els espais de les oficines administratives i la zona del bar a la zona de l'Estadi Municipal de Futbol La nova zona WIFI cobreix els espais de les oficines administratives i la zona del bar a la zona de l'Estadi Municipal de Futbol CEDIDA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dijous, 21 Febrer 2019 19:17

El personal tècnic de la secció de sistemes d'informació municipal de l'Ajuntament de Salou ha finalitzat aquesta setmana la configuració i posada en producció de la nova zona WIFI que cobreix els espais de les oficines administratives i la zona del bar principalment a la zona de l'Estadi Municipal de Futbol.

En paraules del regidor d'Esports, Daniel López, "era una demanda per cobrir les necessitats dels clubs que cada cop més necessiten realitzar a internet totes les actuacions esportives, federatives, etc. i a més aprofitem per donar un servei als usuaris de la instal·lació esportiva municipal". L’Ajuntament ha renovat la connexió a internet dotant l'equipament d'una ample de banda correcte i substituint el servei actual amb ADSL que oferia una qualitat deficient, en rendiment i continuïtat. "Es tracta d'una actuació més d'actualització de les connexions i ampliacions de cobertures i rendiments del Wifi municipal Salou Connecta, en aquest cas a l'Estadi Municipal", comenta el regidor de Noves Tecnologies Jesús Barragán.

Fa tres setmanes va ser a la Biblioteca Municipal on es va actualitzar les condicions del Wifi dels usuaris, ara l'actuació s'ha fet en l'àmbit de l'Estadi Municipal de Futbol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: