Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus instal·larà onze punts wifi nous per cobrir 35 zones de la ciutat

El servei ofereix accés a Internet en espais de la via pública i de forma gratuïta

L'Ajuntament instal·larà 11 punts més de connexió wifi per arribar a cobrir 35 zones de la ciutat L'Ajuntament instal·larà 11 punts més de connexió wifi per arribar a cobrir 35 zones de la ciutat REUS WIFI
Tecnologia ACN
Dilluns, 27 Setembre 2021 18:33

L'Ajuntament de Reus licitarà el subministrament i instal·lació d'onze nous punts d'accés wifi, obert i gratuït. Això permetrà que el servei arribi a 35 zones a la ciutat. El contracte té un valor estimat de prop de 60.000 euros i un pressupost de licitació anual de 6.413 euros, una vegada implantat el sistema i durant 5 anys. La licitació s'emmarca en el projecte WiFi4EU pel qual el consistori ha rebut un ajut de 15.000 euros.

Els punts wifi donen accés a Internet en forma de connexions puntuals i de qualitat en espais de la via pública. Actualment, a Reus hi ha 24 zones cobertes amb wifi públic. Els punts d'accés s'identifiquen amb uns pals que indiquen la disponibilitat de wifi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: