Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí finalitza les obres renovació de la Plaça del Castell

Les obres són un primer pas per a rehabilitar l’antic refugi de la Guerra Civil que es troba sota aquesta plaça

Imatge actual de la Plaça del Castell, recentment millorada Imatge actual de la Plaça del Castell, recentment millorada CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Març 2018 08:36

Aquesta setmana han finalitzat les obres de renovació i millora de la plaça del Castell de Constantí. Aquests treballs han tingut un termini d’execució aproximadament d’un mes i han comptat amb un pressupost de 27.961,37€ ( IVA no Inclòs).

Les obres han consistit bàsicament en la substitució del paviment, que es trobava força malmès. El nou paviment que s’ha instal·lat és de peces de tipus Breinco de 20 x 40 cm. D’altra banda, s’ha renovat també el mobiliari de la plaça, instal·lant nous bancs, restaurant els actuals fanals i instal·lant també una nova barana. També s’han suprimit les barreres arquitectòniques i s’han retirat alguns dels arbres que hi havia i que eren perjudicials per a l’estabilitat de l’espai.

Aquesta actuació, llargament reivindicada pels veïns de l’entorn de la plaça, s’emmarca dins del pla d’acció de renovació i millora de carrers i places del municipi que està desenvolupant l’Ajuntament de Constantí.

Les obres són un primer pas per a rehabilitar, en un futur, l’antic refugi de la Guerra Civil que es troba sota aquesta plaça.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: