Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona dona llum verda a la reactivació urbanística de Mas d'en Sordé

En aquest sector, a tocar del golf del Catllar, s'hi preveu la construcció d'un hotel i 230 habitatges

L'Ajuntament de Tarragona ha aprovat la modificació del POUM pel projecte de Mas d'en Sorder, a Llevant L'Ajuntament de Tarragona ha aprovat la modificació del POUM pel projecte de Mas d'en Sorder, a Llevant CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Divendres, 20 abril 2018 12:39

El ple de l'Ajuntament de Tarragona ha aprovat avui provisionalment una modificació del POUM pel projecte de Mas d'en Sorder, a tocar del Club de Golf Costa Daurada del Catllar. Es tracta d'una superfície de 47 hectàrees on s'hi construirà un hotel i 230 habitatges. L'acord s'ha pres amb els vots favorables de l'equip de govern (PSC-PP), i dels regidors Josep Maria Prats (Units per Avançar), i Beatriz Pérez (no adscrita), l'abstenció de Ciutadans i els vots en contra d'ERC, PDeCAT, la CUP i ICV-EUiA.

En resposta a les crítiques de l'oposició, el conseller de Territori, Josep Maria Milà (PSC), ha volgut aclarir que els pisos "aniran fora de l'àmbit de l'Anella Verda". Un argument que no ha convençut a la majoria de partits de l'oposició. Precisament el regidor d'ERC, Xavi Puig, ha dit que no està en contra de recuperar Mas d'en Sordé i reconeix que manquen places hoteleres, però rebutgen el projecte "i a un possible trinxament de l'Anella Verda". El pla d'en Mas sorder "és igual de pervers que la Budellera", ha criticat la consellera de la CUP, Laia Estrada.

En el torn de rèpliques, Josep Maria Milà ha negat que es prevegui la construcció de xalets dins d'aquest àmbit i ha explicat que són "pisos concentrats a tocar del golf". El conseller de Territori els ha acusat de "mentir" i de "no mirar els expedients" i considera que l'únic objectiu que tenen és "fer mal".

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: