Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou acull el sopar anual dels aparelladors i arquitectes tècnics de Tarragona

L’acte ha servit per mantenir un contacte entre col·legiats i, especialment, per lliurar les insígnies als sis arquitectes tècnics i aparelladors que enguany compleixen 50 anys d’ofici

La trobada s’ha celebrat enguany al restaurant Lumine Hills ClubHouse de Salou La trobada s’ha celebrat enguany al restaurant Lumine Hills ClubHouse de Salou CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Juny 2018 21:58

Més d’un centenar de persones van assistir al sopar anual del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT) que enguany s’ha celebrat al restaurant Lumine Hills ClubHouse de Salou.

L’acte ha servit per parlar sobre la professió, mantenir un contacte entre col·legiats i, especialment, per lliurar les insígnies als sis arquitectes tècnics i aparelladors que enguany compleixen 50 anys d’ofici, als 9 que celebren el primer quart de segle de professió i a la mitja dotzena de joves que s’han donat d’alta aquests últims dotze mesos de l’any. De manera simbòlica i com marca la tradició, als nous aparelladors se’ls va entregar un casc d’obra amb el logotip del COAATT.

Els responsables del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona, han esperonat a tothom a afrontar els nous reptes que es plantegen tot just ara que s’inicia lentament la recuperació del sector de la construcció i a generar sinergies de col·laboració entre ells, per aprofitar l’experiència dels qui porten més anys treballant o per treure rendiment de les noves tecnologies aplicades a aquesta professió tant important a nivell laboral i social.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: