Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus comença les obres de millora de la jardineria en diferents espais de la ciutat

Les obres de millora consistiran en l’enjardinament de la vorera est de la rotonda que dona accés al Tecnoparc i la remodelació i millora de la zona verda del barri Gaudí

Imatge de les obres de jardineria que s'estan realitzant a la plaça de la Sagrada Familia Imatge de les obres de jardineria que s'estan realitzant a la plaça de la Sagrada Familia CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dissabte, 21 Juliol 2018 12:36

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Via Pública, ha iniciat els projectes d’inversió de la millora de la jardineria en diferents indrets de la ciutat. Es tracta de dos projectes que formen part del contracte d’obres de diverses actuacions de jardineria a la ciutat de Reus que l’Ajuntament ha adjudicat per un import total de 94.235,71 euros.

El primer projecte, adjudicat a Q Verd XXI Jardiners per un import 28.327,51 euros consisteix en la millora de la vorera de la zona est de la rotonda que dona accés al Tecnoparc des de l’avinguda de Tarragona. Actualment ja estan enjardinades la coca central de la rotonda i les voreres i espais lliures que donen entrada al polígon, i queda sense cap ordenació la vorera est. L’actuació que es portarà a terme defineix tres espais: una tanca vegetal al perímetre est de rotonda, l’enjardinament del talús al tomb de sortida de la rotonda, i la plantació de magnòlies, baladres i sembrat a la recta de sortida de la rotonda. El projecte també preveu la instal•lació del sistema de reg.

La inversió forma part del projecte d’enjardinament de les entrades de la ciutat, amb l’objectiu d’oferir una bona imatge als visitants. Els treballs, a més d’enjardinar les rotondes que regulen el trànsit, tenen en compte els espais adjacents que formen part del paisatge urbà.

D’altra banda, el segon projecte ha estat adjudicat a L’Agulla construcció i serveis de paisatge SL, per un import de 22.153,31 euros. El projecte preveu el manteniment de l’actual vegetació en aquesta zona verda del barri Gaudí i la plantació de nou enjardinament. Es reposaran arbustos morts o en mal estat per subjectar els talussos abocats al carrer de Girona i a l’avinguda del Lleó. La resta del perímetre es completarà amb graves i una zona de sembra. Al centre de l’espai s’hi plantaran moreres, i es construirà una jardinera per protegir un garrofer ja existent. El projecte també preveu la creació d’un sistema de drenatge per evacuar l’aigua de la zona de jocs, i la instal•lació d’un nou sistema de reg. L’enjardinament d’aquesta zona es va fer l’any 2010, el sistema de rec obsolet ha causat la desaparició de gran part de la vegetació; i el vandalisme ha malmès la vegetació arbustiva.

Plantació de 100 arbres

Els altres dos projectes inclosos en el contracte d’obres de diverses actuacions de jardineria a la ciutat s’executaran a la tardor, amb condicions climatològiques més favorables a la tipologia de treballs que s’han de realitzar. Aquests consistiran en la plantació de 100 arbres en diversos carrers de la ciutat de Reus, adjudicat a Immobles Shopping 2018 SL, per un import de 35.116,01. I, en l’enjardinament i remodelació del Parc Juroca Fase I. adjudicat a Immobles Shopping 2018 SL, per un import de 8.638,88.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: