Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Milloren la vorera de l’autovia Reus-Salou a l’alçada del càmping la Siesta

Hi ha restriccions de trànsit a l’autovia pel muntatge de les tanques de protecció

Hi ha restriccions de trànsit a l’autovia Reus-Salou pel muntatge de les tanques de protecció a la vorera Hi ha restriccions de trànsit a l’autovia Reus-Salou pel muntatge de les tanques de protecció a la vorera CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimarts, 11 Desembre 2018 18:25

Els propietaris del Càmping La Siesta han iniciat la segona fase dels treballs de millora de l’entorn del càmping als quals es van comprometre després de signar un conveni urbanístic amb l’Ajuntament de Salou a meitats de l’any 2016. Així, aquesta setmana ja s’han iniciat les obres de millora de la vorera de l’autovia de Reus a Salou -en el tram que hi ha abans d’arribar a la plaça Europa- així com la reconstrucció de la tanca perimetral d’aquest carrer i els operaris estan instal·lant ja les tanques de protecció i de pas restringit de vianants de manera que es pugui treballar amb seguretat. Els treballs s’allargaran fins la 1a setmana del mes de juny.

Cal recordar que amb anterioritat, i fruit del mateix conveni, també han executat la cessió de fins a 3 metres de la vorera del carrer Nord per a la seva posterior urbanització i amb la construcció d’una nova tanca. Aquest acord entre Ajuntament i la propietat del càmping -tramitat a instàncies dels titulars de l’activitat turística- pretén a través d’una disposició transitòria permetre el manteniment de l’ús del càmping existent; per tant poder-hi fer noves inversions, mentre no es tramiti el Pla de Millora Urbana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: