Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou dona llum verda a la tramitació de dos nous hotels

La plantilla estava fent aturades parcials des de finals de febrer

Un dels hotels s'ubicarà a l'antiga residència d'avis del carrer València Un dels hotels s'ubicarà a l'antiga residència d'avis del carrer València GOOGLE MAPS
Urbanisme ACN
Dimecres, 03 abril 2019 19:01

El ple de l’Ajuntament de Salou ha donat llum verda avui a la tramitació urbanística inicial de dos nous hotels al municipi. El projecte més gran preveu adequar 100 habitacions en una antiga edificació hotelera abandonada a Cala Vinya, mentre que l’altre consistirà en remodelar una antiga residència d’avis i convertir-la en un petit hotel de 31 habitacions.

D’altra banda, s’ha retirat la moció que demanava a la candidata a l’alcaldia de Madrid per Cs, Begoña Villacís, que es disculpés per haver parlat de Salou com una destinació de borratxera. L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha informat als regidors que, abans del ple, Villacís s’havia disculpat, amb la qual cosa els grups han donat l’afer per tancat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: