Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’inicia la construcció del nou accés al Mercat del Camp de Reus

Les obres tenen un cost total de gairebé 330.000 euros més IVA i s’executaran en un termini de quatre mesos

Imatge de l'accés del Mercat del Camp Imatge de l'accés del Mercat del Camp AJ. REUS
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimarts, 09 abril 2019 10:29

Les obres de construcció del nou accés al Mercat del Camp, on s’ubicarà una gran marquesina per dignificar i modernitzar l’entrada al complex de venda d’alimentació a l’engròs, han començat aquest dimarts, 9 d’abril. Amb una inversió de gairebé 330.000 euros més IVA, les obres també permetran reorganitzar els circuits de mercaderies i de clients i adequar els espais destinats a aparcament.

L’arranjament de l’accés al recinte millorarà la imatge de l’espai amb la construcció d’una gran marquesina de més de 33 metres d’amplada, 10,5 metres de profunditat i una alçada de cinc metres. A sobre s’hi col·locarà un cartell de metacrilat i retroil·luminat amb LED amb les lletres ‘Mercat del Camp’. El termini d’execució de les obres és de quatre mesos i estaran llestes a l’estiu. Abans d’aixecar la marquesina, els treballs previs comportaran l’enderroc del mur i la sala de control d’accés al recinte del Mercat i el paviment de formigó.

Regulació viària a l’interior del complex

així mateix, el projecte també preveu la pavimentació de l’accés i nova senyalització vertical a tot el recinte. A banda de millorar l’entrada, les obres també tenen com a objectiu una millor regulació viària a l’interior del complex, amb un circuit per a mercaderies i un altre per a clients.

Les obres s’han adjudicat a dues empreses. Per una banda, l’obra civil a l’empresa Construcciones Asensio SL (COASA) per 294.825,12 euros més IVA. D’altra banda, les instal·lacions electròniques s’han adjudicat a l’empresa Construccions Jaén Vallés SL, per un import de 34.698,77 euros més IVA.

El Mercat del Camp

El Mercat del Camp és el centre d’abastiment i distribució a gran escala de productes agroalimentaris del Camp de Tarragona. Aquest espai és gestionat des del 2005 per l’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis (abans AMERSAM), que també gestiona els mercats municipals i els mercats ambulants dels Marxants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: