Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls renovarà l’enllumenat del barri del Fornàs i de la carretera del Pla

L’actuació contempla renovar els 246 punts de llum de tots els carrers del Fornàs i la substitució de l’enllumenat a la carretera del Pla, en el tram comprès entre les places de la Creu i del Cementiri

L’actuació contempla renovar tots els punts de llum de tots els carrers del barri del Fornàs L’actuació contempla renovar tots els punts de llum de tots els carrers del barri del Fornàs AJUNTAMENT DE VALLS
Urbanisme Redacció Infocamp
Diumenge, 14 abril 2019 11:42

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Valls ha aprovat definitivament el projecte de millora de l’enllumenat públic en diferents zones de la ciutat. En concret, s’ha aprovat el projecte de modernització de l’enllumenat a tot el barri del Fornàs que representarà una inversió de 199.824 euros IVA inclòs.

L’actuació contempla renovar els 246 punts de llum de tots els carrers del Fornàs i la instal·lació de dos nous quadres elèctrics que garantiran el servei de manera més eficient. El nou enllumenat utilitzarà tecnologia Led que augmenta la sensació d’il·luminació a la via pública amb una major eficiència ambiental i reduint prop d’un 80% els costos energètics.

També s’ha aprovat el projecte de substitució de l’enllumenat a la carretera del Pla, en concret en el tram comprès entre les places de la Creu i del Cementiri, amb una inversió estimada de 84.142 euros.

Amb aquest últim projecte, l’Ajuntament haurà completat la millora de l’enllumenat a tot l’àmbit urbà de la carretera del Pla que ja es va iniciar amb els diferents projectes d’urbanització del tram que connecta amb els barris Nord i, aquest mateix 2019, amb la urbanització integral del sector entre les places Font de la Manxa i de la Creu.

La modernització de l’enllumenat al barri del Fornàs i a la carretera del Pla forma part del pla d’actuacions a la via pública programat per aquest any 2019 i que suposarà la renovació de 522 punts de llum a 33 carrers i places de tot Valls i una inversió global de gairebé 450.000 euros. Durant aquests primers mesos de l’any ja s’ha executat la millora de l’enllumenat als barris de la Fraternal i la Colla Vella, s’estan executant els treballs al carrer de la Cort i el Pati i, en breu, s’iniciarà la renovació de 113 grups òptics al passeig de l’Estació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: