Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona adjudica l'estudi de la qualitat de l'espai públic dels barris del Pilar, Serrallo i Part Baixa

En l'estudi s'analitzaran aspectes de sòl residencial, de la vitalitat i diversitat urbana; l'accessibilitat interna i externa;el confort de l'espai públic i la pressió social i física de cada barri

Càmares a la Part Baix de Tarragona Càmares a la Part Baix de Tarragona ARXIU / GOOGLE MAPS
Urbanisme Redacció Infocamp
Diumenge, 21 abril 2019 11:28

L'Ajuntament de Tarragona ha adjudicat el contracte consistent en la realització d’un estudi de la qualitat de l'espai públic dels barris del Pilar, Serrallo i Part Baixa de Tarragona a l'empresa Solucions Geogràfiques SCCL, per 13.310,00 € amb IVA. Al concurs s'hi han presentat tres empreses.

El document haurà de incloure, entre d’altres aspectes, les dades i conclusions necessàries per tal que la conselleria de Territori de l'Ajuntament de Tarragona pugui conèixer i analitzar: la caracterització del sòl residencial de cada àmbit d’estudi; la determinació de la vitalitat i diversitat urbana de cada barri; l'accessibilitat interna i externa; la singularitat de l'espai públic de cadascun dels tres barris; el confort de l'espai públic i la pressió social i física a l'espai públic.

Aquest estudi que haurà d’estar llest en sis mesos i mostrarà la realitat actual dels pisos buits en aquests barris i amb aquestes dades es podrà fer una extrapolació a la resta del municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: