Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Govern aprova el conveni per a la construcció d’una rotonda d’accés a la ZAL del Port de Tarragona

Les obres costaran 3,4 MEUR i les finançarà l'Autoritat Portuària de Tarragona

Mapa on es veu senyalitzada la futura rotonda a la carretera C-31B que permetrà connectar-la amb la Zona d'Activitats Logístiques (ZAL) del Port de Tarragona, a la Pineda (Vila-seca) Mapa on es veu senyalitzada la futura rotonda a la carretera C-31B que permetrà connectar-la amb la Zona d'Activitats Logístiques (ZAL) del Port de Tarragona, a la Pineda (Vila-seca) PORT DE TARRAGONA
Urbanisme ACN
Dimarts, 25 Octubre 2022 16:08

El Govern ha aprovat aquest dimarts la subscripció d'un conveni de col·laboració entre el Departament de Territori i l'Autoritat Portuària de Tarragona (APT) per la construcció d'una rotonda a la carretera C-31B que permeti connectar-la amb la Zona d'Activitats Logístiques (ZAL) del Port de Tarragona, a la Pineda (Vila-seca). La Generalitat serà l'encarregada de licitar, adjudicar i executar les obres, amb una inversió prevista de 3,4 MEUR, que finançarà l'APT. L'actuació s'emmarca en el pla especial d'infraestructures dels accessos a la ZAL. La nova rotonda, amb un diàmetre exterior de 96 metres, se situarà en l’encreuament entre la C-31B, la TV-3146 i el nou accés a la ZAL.

L'obra també inclourà la formació dels ramals de connexió i tasques complementàries com els elements de drenatge, la senyalització, l'abalisament i l'enllumenat. Un cop l'Estat també n'autoritzi la signatura, es formalitzarà aquest conveni i s'impulsarà la licitació de les obres corresponents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: