Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell invertirà 10,5 MEUR en renovar integralment el centre de Segur Platja

L’actuació preveu resoldre problemes d’inundacions a una desena de carrers situats entre l’estació de tren i el Port

L’Ajuntament de Calafell ha aprovat inicialment una inversió de 10,5 MEUR per renovar completament el centre del barri de Segur Platja, un dels més turístics del municipi L’Ajuntament de Calafell ha aprovat inicialment una inversió de 10,5 MEUR per renovar completament el centre del barri de Segur Platja, un dels més turístics del municipi AJUNTAMENT DE CALAFELL
Urbanisme ACN
Dilluns, 07 Novembre 2022 14:52

L’Ajuntament de Calafell ha aprovat inicialment una inversió de 10,5 MEUR per renovar completament el centre del barri de Segur Platja, un dels més turístics del municipi. Segons ha anunciat el consistori, es preveu la remodelació integral d’una desena de carrers situats entre l’estació de tren i el Port, on s’implantarà un nou sistema de canalització de la pluja per resoldre els problemes actuals d’inundacions.

El projecte inclou noves zones verdes que filtraran l’aigua. També faran els carrers de plataforma única i es soterraran les xarxes de serveis. “L’obra permetrà una millora ambiental, circulatòria i d’usos de l’espai públic”, augura l’alcalde de Calafell, Ramon Ferré.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: