Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament del Morell ven tretze solars urbans d'ús residencial

Les ofertes es poden presentar al portal de contractació pública

Imatge aèria dels terrenys a la venda de l'Ajuntament del Morell Imatge aèria dels terrenys a la venda de l'Ajuntament del Morell AJUNTAMENT DEL MORELL
Urbanisme ACN
Dijous, 10 Novembre 2022 08:48

L'Ajuntament del Morell ha posat a la venda tretze solars urbans d'ús residencial. Estan situats a l'àmbit de desenvolupament del PP1 Continuació Moreretes. Les finques se situen als carrers Pompeu Fabra, Mercè Rodoreda, Jacint Verdaguer i Mossèn Mañé del municipi. Les més petites tenen al voltant de 160 metres quadrats, mentre que la més gran fa gairebé 700 metres quadrats. El procés de venda ve regulat per uns plecs a través d'un concurs públic i les ofertes es poden presentar al portal de contractació pública i el termini acaba el 27 de novembre. Estan valorats entre els 30.000 euros i els 122.000 euros. El consistori destaca que "posa en circulació terrenys aptes per construir habitatges a preus prou competitius".

L'alcalde del Morell, Eloi Calbet, ha defensat que el consistori "treu rendiment d'uns actius patrimonials que no tindrien cap ús públic i que permetran obtenir uns ingressos addicionals".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: