Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'INCASÒL ven una parcel·la del polígon Riuclar de Tarragona a Lavaderos Europa per 1,38 MEUR

L'operació suposa la venda dels últims terrenys disponibles al sector d'activitats econòmiques

Amb aquesta compra, Lavaderos Europa ampliarà les seves instal·lacions i ofereix nous serveis de neteja interior de cisternes de transport per carretera Amb aquesta compra, Lavaderos Europa ampliarà les seves instal·lacions i ofereix nous serveis de neteja interior de cisternes de transport per carretera ARXIU / INFOCAMP
Urbanisme ACN
Dimecres, 30 Novembre 2022 07:26

L'Institut Català del Sòl (INCASÒL) ha venut la parcel·la 110-113 del polígon Riuclar de Tarragona a Lavaderos Europa S.L.U per un import d'1,38 milions d'euros. Els terrenys abasten una superfície de 12.000m² i són els darrers disponibles del sector de Riuclar per activitats econòmiques.

Amb aquesta compra, l'empresa amplia les seves instal·lacions i ofereix nous serveis complementaris al polígon tarragoní, amb un increment de la plantilla de sis persones. La companyia, en "constant creixement", té com a objectiu cobrir la demanda cada cop "més nombrosa" de serveis de neteja interior de cisternes de transport per carretera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: