Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí finalitza les obres de renovació al carrer Serafí Pitarra

Les obres han consistit en una renovació integral de tots els serveis, la xarxa de sanejament i la pavimentació del carrer

Aquesta setmana han finalitzat les obres de renovació integral dels serveis i paviment al carrer Serafí Pitarra Aquesta setmana han finalitzat les obres de renovació integral dels serveis i paviment al carrer Serafí Pitarra AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Urbanisme Redacció Infocamp
Dijous, 23 Febrer 2023 08:48

L'Ajuntament de Constantí ha finalitzat aquesta setmana les obres de renovació integral dels serveis i paviment al carrer Serafí Pitarra. L’import total del projecte ha estat de 39.496,11 euros i els treballs s’han executat en un termini d’un mes i mig.

Es tractava d'una intervenció molt necessària tenint en compte l'avançat estat de deteriorament que presentaven els serveis d'aquest carrer. Les obres han consistit en una renovació integral de tots els serveis i la xarxa de sanejament, i aprofitant la realització d'aquests treballs l'obra s’ha complementat amb la renovació de la pavimentació del carrer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: