Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La remodelada plaça de Catalunya de Torredembarra estarà a punt per Setmana Santa

L'actuació forma part d'un projecte que engloba una gran zona apte per a vianants i amb el trànsit pacificat, entre el passeig Miramar i el carrer Pere Badia

Les obres de remodelació de la plaça de Catalunya ja encaren la recta final Les obres de remodelació de la plaça de Catalunya ja encaren la recta final ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Urbanisme Josep Cartanyà
Dilluns, 20 Març 2023 14:07

Les obres de reforma de la plaça de Catalunya ja encaren la recta final. Es preveu que abans de Setmana Santa estiguin finalitzades o, si més no, la pavimentació acabada i la circulació restablerta, pendent de les darreres actuacions de mobiliari urbà. Així ho ha explicat l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, aquest matí, després de la visita d’obra que ha dut a terme acompanyat de la diputada delegada del Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona, Marta Blanch, i del regidor de Via Pública i Manteniment, Raúl García, entre d’altres.

visita obres Plaça Catalunya Torredembarra

L'alcalde, Eduard Rovira, i la diputada delegada del PAM, Marta Blanch, durant la visita d'obres (Foto: J.Cartanyà)

Les obres es van iniciar a principis del mes d’octubre passat, amb un pressupost d’adjudicació a l’empresa Gicsa de 480.518,99 € (IVA inclòs) i un termini d’execució de sis mesos. Aquesta actuació compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona a través d’una subvenció de 380.396,66 € del Pla d’Acció Municipal 2022.

L’objectiu principal del projecte és que aquest indret esdevingui una autèntica plaça amb zona verda per al gaudi de la ciutadania, un espai més amable i més proper per al veïnat. Un dels elements destacats de la nova plaça és la pèrgola, que permetrà dur a terme activitats lúdiques de dinamització de la zona com ara espectacles de petit format o activitats adreçades al públic familiar. L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, s'ha mostrat molt satisfet "per poder donar més vida a la plaça, ja que teníem interès en dinamitzar-la".

Per la seva banda, la diputada delegada del PAM de la Diputació, Marta Blanch, ha manifestat que "estem contents que aquesta plaça es socialitzi, que el ciutadà de Torredembarra podrà gaudir molt més i creiem que, com a Diputació, complim amb aquest objectiu de donar suport als ens locals de la demarcació tarragonina".

Una gran zona apte per a vianants

L'alcalde també ha recordat que abans de final d’any s’ha previst dur a terme les obres de reforma del c/ Girona, un projecte que tindrà un cost al voltant dels 200.000 € i per al qual ja es compta amb una subvenció de 150.000 € del Servei Català de Trànsit. Més endavant, es preveu reformar el carrer de Lleida, en el tram comprés, entre plaça de Catalunya i carrer de Pere Badia, amb la petició d'un ajut a la Diputació. L'objectiu, ha dit Rovira, és "enllaçar el passeig Miramar, amb aquesta plaça i fins el carrer Pere Badia, -a través del carrer Girona i del carrer Lleida-" en una zona apte per a vianants i amb el trànsit pacificat. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: