Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cristina Berrio, nova presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona

L'assemblea de la FAVT celebrada aquest dimecres 28 de febrer ha ratificat l'única candidatura presentada per la presidenta de l'AV Barri del Pilar i l'Eixample, que substitueix Toni Peco en el càrrec

Cristina Berrio Ortega és la nova presidenta de la FAVT Cristina Berrio Ortega és la nova presidenta de la FAVT CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Febrer 2018 19:32

Cristina Berrio Ortega ja és des d’avui la nova presidenta de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT), segons ha avançat el programa 'Radìo Veïnal' de Tarragona Ràdio. L’actual presidenta de l’AV del Barri del Pilar i l’Eixample i secretària de la Federació, ha estat nomenada presidenta de la FAVT durant l’assemblea general celebrada aquest dimecres 28 de febrer. Cristina Berrio ha presentat la única candidatura amb la junta que substitueix Toni Peco, després que aquest deixés el seu càrrec amb l’objectiu de renovar el moviment veïnal i donar pas a nova gent. 

Toni Peco finalitza la seva etapa amb la federació veïnal que ha presidit des del 2009, quan Elena Regidor es va retirar. Alhora tanca una llarga trajectòria vinculada al moviment veïnal de la ciutat, que va iniciar el 1992 a l'AV La Floresta, entitat veïnal que va presidir del 1996 al 2016.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: