Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Floresta contra el càncer de mama

Els veïns del barri tarragoní organitzen dissabte 28 d'abril una jornada solidària i plena d'activitats en benefici de la Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre

Imatge del festival solidari que el barri tarragoní de la Floresta va organitzar l'any passat a favor de la Fundació Niemann-Pick Imatge del festival solidari que el barri tarragoní de la Floresta va organitzar l'any passat a favor de la Fundació Niemann-Pick CEDIDA
Veïnatge Josep Cartanyà
Divendres, 27 abril 2018 17:13

L'Associació de Veïns de La Floresta de Tarragona posarà el punt i final a la Setmana Cultura amb la Jornada Solidària contra el Càncer de Mama, que se celebrarà aquest dissabte 28 d'abril, des de les 11h a les 23h. Una marató d'activitats per a tots els públics i per a tots els gustos que tenen per objectiu recollir fons a favor de la Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre.

Les activitats s'iniciaran a les 11h, amb una sèrie de jocs infantils, que s'allargaran fins a les 12:30h. De 12 a 14h, es podrà fer un bon vermut tot gaudint de l'actuació musical de Blue Martini. A les 14h, s'iniciarà la Paella Solidària, que reunirà centenars de comensals, a un preu simbòlic de 3 euros. 

A partir de les 16:30h, es reprendran les activitats amb una exhibició de balls de tota classe amb la participació de Little Dancers, David y Rosita (salsa), la comparsa Magic Dansa i el grup de zumba "La Floresta". Els balls no pararan fins a les 18:30h, quan els més petits (i no tan petits) podran gaudir dels contacontes de Rat Cebrián. A les 19:30h, es farà un berenar de coca amb xocolata, amb l'acompanyament de banda de timbals de Riu Clar. A continuació, es farà una xerrada al local de l'AV La Floresta, a càrrec d'un representant de la Lliga Contra el Càncer de Mama, que aprofitarà per mostrar l'agraïment als veïns, entitats i comerços pel seu suport rebut.

La recta final de la jornada solidària estarà protagonitzada per les actuacions musicals dels L-Mental i la Pepper and Soul, que pujaran a l'escenari, entre les 20h i les 23h.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: