Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La FAVT es desvincula de la Caminada reivindicativa de diumenge

La raó és que la nova junta de la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) "no es posicionarà sobre el tema de la Budellera" i deixa que els veïns hi vagin a títol individual

Imatge d'arxiu de la Caminada popular del 2016, al seu pas pel Pont del Diable, que va reivindicar els camins i rutes verdes de Tarragona Imatge d'arxiu de la Caminada popular del 2016, al seu pas pel Pont del Diable, que va reivindicar els camins i rutes verdes de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Veïnatge Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Mai 2018 18:57

Després de sis anys vinculada a l'organització de la "caminada o marxa popular", la Federació d'Associació de Veïns de Tarragona (FAVT) es desvincularà enguany de la setena edició de la "Caminada reivindicativa" de Tarragona, que tindrà lloc aquest diumenge 20 de maig. Cal recordar que les entitats promotores reclamaran a través de la caminada la connectivitat a peu entre la Canonja i els barris de Ponent i Llevant de la ciutat a través dels camins de l'Anella Verda i s'oposaran a projectes urbanístics com La Budellera que, segons les entitats, agredeixen el territori i a l'Anella.

En un comunicat, la nova junta de la FAVT ha justificat la seva desvinculació com a entitat organitzadora perquè "no es posicionarà sobre el tema de la Budellera, com bé s'ha dit anteriorment" i lamenten que "s'ha utilitzat el logotip de la FAVT sense la nostra autorització ni el nostre consentiment".

Des de la Federació que agrupa la majoria de barris de Ponent, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau remarquen quines són les seves prioritats: "Ens devem als nostres veïns, veïnes i associacions de veïns i és per això que les nostres prioritats són: En primer lloc i la més important, la seguretat de la nostra ciutat i barris, seguit de la sanitat i de l'educació".

Per tot plegat, la junta nova de la FAVT recorda  que "NO ES VA A POSICIONAR, però això no treu que a nivell individual pugui anar qui vulgui a la caminada, però NO en representació de la FAVT", afegeixen.

Per tant, un cop fet aquest aclariment, el "cartell" amb les entitats organitzadores d'aquesta Caminada Reivindivativa seran: la Plataforma Salvem la Platja Llarga, el GEPEC, GATA, La Canonja 3, i la Federació d'Associacions de Veïns de l'Àrea de Llevant (FAV).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: