Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Veïns d'un bloc de Riu Clar conviuen des de fa quatre mesos amb aigües fecals

El portaveu del PDeCAT, Dídac Nadal, exigeix a Ballesteros una solució immediata

Efectes de la filtració d’aigües fecals al bloc número 9 del barri de Riu Clar de Tarragona Efectes de la filtració d’aigües fecals al bloc número 9 del barri de Riu Clar de Tarragona CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Divendres, 12 Octubre 2018 16:16

El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, ha registrat una sol·licitud a l’àrea d’Alcaldia on reclama la solució urgent a la filtració d’aigües fecals del bloc número 9 del barri de Riu Clar. “Fa quatre mesos que els veïns i veïnes conviuen amb aquesta aigua bruta que també ha malmès diversos punts de la instal·lació elèctrica”, ha explicat Nadal, que davant de la greu situació reclama que l’Ajuntament “actuï subsidiàriament per aturar la filtració”.

Bloc Riu Clar aigües

El portaveu del PDeCAT considera “inacceptable” que l’equip de govern (PSC-PP) “s’hagi desentès totalment de la problemàtica”. “El veïnat va demanar ajuda a l’Ajuntament a principis de juliol i la resposta va ser que el consistori no tenia competència”, ha denunciat Nadal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: