Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns del Pilar suspenen les festes per denunciar la situació que pateix el barri

El veïnat denuncia la degradació del barri tarragoní, que conviu amb ocupacions il·legals i focus de drogues

Imatge de la rambla del barri del Pilar de Tarragona Imatge de la rambla del barri del Pilar de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Veïnatge Redacció Infocamp
Divendres, 12 Octubre 2018 16:39

L'associació de veïns del Pilar i l'Eixample ha decidit enguany no celebrar les festes del Pilar, com era tradicional per aquestes en aquest barri tarragoní. La raó és la situació que pateix des de fa temps el barri i que s'ha vist agreujada en les darreres setmanes amb la presència de xeringues pels carrers i, fins i tot, a l'escola. L'ocupació il·legal d'alguns pisos deshabitats ha accentuat la presència de persones que es dediquen al tràfic de drogues i a altres actes delictius. Tot plegat ha acabat alterant el dia a dia d'un barri petit i molt familiar. 

Per aquest motiu, els veïns van decidir no fer cap celebració: "No estem per celebracions perquè hi ha problemes més greus", admetia la presidenta de l'AV del Pilar i l'Eixample, Cristina Berrio, en declaracions al programa 'Ràdio Veïnal' de Tarragona Ràdio. Berrio posava com a exemple de la situació que es viu que "s'ha hagut de tancar la font del barri, la font de tota la vida", es lamentava. De fet, els veïns de més edat del barri no recordaven un ambient tan hostil, des dels anys vuitanta.

Tal com van decidir en l'assemblea de dijous, un crespó negre presideix la portada del Facebook de l'associació de veïns. 

crespó negre

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: