Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concurs de punts de llibre al barri de l’Estació de Cambrils

Els infants i joves que hi vulguin participar poden recollir la plantilla o portar els seus treballs a l’equipament municipal fins al dia 1 de desembre

Imatge d'una edició anterior del concurs de punt de llibre del barri de l'Estació, a Cambrils Imatge d'una edició anterior del concurs de punt de llibre del barri de l'Estació, a Cambrils CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dilluns, 05 Novembre 2018 12:54

El concurs de punts de llibre de l’Associació de Veïns del Barri de l’Estació, que compta amb la col•laboració de la Biblioteca de Cambrils, tindrà enguany una temàtica especialitzada en els actes de les Festes del barri (la xocolatada, la bicicletada o els gegants i capgrossos, entre altres). Els infants i joves que vulguin participar en el concurs poden recollir la plantilla de participació o portar els seus treballs a la biblioteca municipal fins al dia 1 de desembre.

El concurs s’ha distribuït en tres categories: les infantils de 3 a 6 anys i de 7 a 11 anys, i la juvenil, de 12 a 15 anys. El jurat estarà format per un representant de l’Ajuntament, la responsable de la Biblioteca Municipal, artistes locals i una persona membre de l’Associació. Les bases per a participar en el concurs es poden consultar a la biblioteca municipal i al seu web. El lliurament de premis es realitzarà dissabte 15 de desembre a les 12 hores a la biblioteca municipal, on també es podran veure tots els treballs presentats.

Activitats a la Biblioteca de Cambrils

La Biblioteca de Cambrils ha organitzat diversos actes pel mes de novembre com una sessió de contes anomenada ‘Vet aquí dues vegades La Rapunzel’ el 16 de novembre a les 18h; un concert sobre poemes de Montserrat Abelló musicats per Mariona Sagarra i amb la guitarra de Raúl Costafreda, el dilluns 19 de novembre a les 19; i una tertúlia amb l’escriptor Víctor Alexandre sobre la novel•la ‘Els amants de la rambla del Celler’, el 26 de novembre a les 19h, entre altres activitats habituals com el Club de Lectura Fàcil o El Club de Lectura Infantil.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: