Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns del Barri del Port tornaran a sortir al carrer "Per Un Barri Digne"

Els veïns tornaran a fer acte de presència al ple municipal de divendres i es mobilitzaran dissabte en una passejada reivindicativa

Veïns del Barri del Port exhibint les seves pancartes en el ple de l'Ajuntament de Tarragona del mes d'octubre Veïns del Barri del Port exhibint les seves pancartes en el ple de l'Ajuntament de Tarragona del mes d'octubre ARXIU / ACN
Veïnatge ACN
Dimecres, 14 Novembre 2018 08:17

L'Associació de Veïns del Barri del Port ha programat diversos actes aquest mes de novembre per seguir defensant i reclamant #PerUnBarriDigne i fa una crida al veïnat a participar i mobilitzar-se de forma nombrosa per donar-hi suport.

El proper divendres 16 de novembre hi ha programada una nova marxa veïnal d'anada conjunta al ple municipal de Tarragona, des de les 9.30h a la Plaça dels Carros, que arribarà fins a l'Ajuntament on els assistents tornaran a estar presents al plenari per fer evident i visibles les seves reclamacions.

D'altra banda, l'endemà dissabte 17 de novembre s'ha organitzat una nova passejada reivindicativa, a les 10h, que partirà des de la Plaça dels Infants i que aquest cop sortirà del barri fins a la Plaça de la Font passant pel carrer Reial, Plaça dels Carros, zona estació, Apodaca, Unió, Rambla Nova i Rambla Vella, amb xiulets, pancartes i cartells, i la companyia novament de la capgrossa Sargidora i dels Grallers del Port.

Centenars de pancartes als balcons del Barri del Port

Per aquest motiu de forma prèvia s'ha programat també per aquest dimecres 14 de novembre, de 18h a 20h, al magatzem del carrer Sant Miquel,19 un taller d'elements reivindicatius amb els que participar en aquests dos actes. Des de l'associació de veïns es demana portar cartolina blanca, retolador permanent blau fosc, cartó marró o daurat i cúter/tisores, a més d'un desig pensat envers el barri.

Del mateix mode es segueixen promovent els balcons reivindicatius penjant pancartes que reclamen "un barri digne amb més seguretat, més neteja i més inversions". Es poden adquirir per 5 euros a la botiga Can Domènech del carrer Apodaca de Tarragona i ja s'han dispensat més de 200.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: