Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La FAVT demana recuperar la figura del policia de proximitat

La Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona considera insuficient el desplegament de furgonetes de la Guàrdia Urbana / Recollirà firmes per reclamar una seguretat digne, diumenge, al Mercat de Bonavista

Dos agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona al costat d'una oficina mòbil de denúncies, davant el centre cívic de Torreforta Dos agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona al costat d'una oficina mòbil de denúncies, davant el centre cívic de Torreforta ROGER SEGURA / ACN
Veïnatge Redacció Infocamp
Dijous, 15 Novembre 2018 16:53

El proper diumenge 18 de novembre, la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) estarà present amb una parada al Mercat de Bonavista per recollir signatures "per garantir una seguetat digne a la ciutat de Tarragona". L'espai estarà situat a l'entrada - a l'alçada de l'edifici de la llar de jubilats-, de 10 a 13h. 

Des de la FAVT, juntament amb les associacions de veïns, fa ja temps que estan recollint firmes perquè consideren que el sistema de seguretat que existeix actualment "està fallant" i citen com a exemples els episodis d'incivisme o de robatoris "que provoquen una sensació d'inseguretat i d'impunitat".

Policia de proximitat i més efectius

Amb la recollida de signatures, la federació veïnal demana a l'Ajuntament de Tarragona i a la Generalitat -organismes competents en matèria de seguretat ciutadana- "que torni la Guàrdia Urbana a peu o el policia de proximitat". També demanen que hi hagi "més control" sobre la inseguretat actual i que s'apliquin noves mesures per millorar la seguretat ciutadana a la ciutat, tot augmentant el nombre d'efectius.

Des de la Federació consideren positiva la iniciativa de l'Ajuntament d'implantar oficines mòbils (furgonetes) de la Guàrdia Urbana de Taragona cada quinze dies en diferents punts de la ciutat, però "ai`xo no és suficient". Per aquest motiu, seguiran "la lluita per aconseguir el policia de peu".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: