Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell renova els convenis de col·laboració amb els esplais de la gent gran

Amb l’objectiu de continuar col·laborant amb el finançament de les activitats realitzades per les entitats

L'alcalde del Vendrell i el regidor de Gent Gran, amb els representants de les associacions durant l'acte de signatura L'alcalde del Vendrell i el regidor de Gent Gran, amb els representants de les associacions durant l'acte de signatura EVA HIDALGO
Veïnatge Eva Hidalgo
Dimarts, 05 Febrer 2019 09:33

L’Ajuntament del Vendrell juntament amb els representants de l’Associació de Gent Gran del Vendrell, l’Associació de Gent Gran del Tancat, l’Associació de Jubilats i Pensionistes del Vendrell i l’Associació de Jubilats i Pensionistes dels barris marítims han renovat els convenis que regulen les subvencions municipals als esplais de la gent gran per tal de continuar col•laborant en el finançament de les activitats que aquestes entitats realitzen per a la gent gran.

“S’ha de destacar el fet que aquests esplais fan activitats cada dia, però també la bona entesa que hi ha entre les diferents entitats, que permet coordinar-se per tal que els ciutadans puguin realitzar les activitats desitjades sense entrar en conflicte amb una altra”, ha destacat el regidor de Gent Gran, Rafel Gosálvez.

Per la seva banda, l’alcalde del Vendrell ha volgut posar èmfasi en la bona sintonia que hi ha entre l’Ajuntament i els esplais, “l’Ajuntament ha de complir amb un paper de xarxa de seguretat, per tal de cobrir alguna necessitat, però també de xarxa d’animació, tractant que les associacions siguin el més autosuficient possible”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: