Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns de Cala Tamarit organitzen una sortida per netejar el bosc i la urbanització

En l'excursió, que tindrà lloc aquest dissabte 26 d'octubre, a partir de les 10h, també es retiraran deixalles del camí de ronda de Tamarit

Imatge de deixalles al bosc que envolta la urbanització Cala Tamarit de Tarragona Imatge de deixalles al bosc que envolta la urbanització Cala Tamarit de Tarragona AV CALA TAMARIT
Veïnatge Josep Cartanyà
Divendres, 25 Octubre 2019 11:26

L'Associació de Veïns Cala Tamarit de Tarragona ha organitzat una sortida per aquest dissabte 26 d'octubre, a partir de les 10h, que té per objectiu la neteja d'una part de la urbanització de Llevant, del bosc colindant i del camí de ronda de Tamarit. 

El president de l'AV Cala Tamarit, Agustí Vizcarra, ha explicat que la jornada de neteja es farà en aquells carrers i zones de la urbanització "on no arriba el servei de l'empresa contractada pels veïns". Concretament, es netejaran els carrers de restes, herbes o branques de pins que invaeixen la via pública, però també la part del bosc que envolta el barri i el camí de ronda de Tamarit, que corresponen a les zones de més difícil accés.

Vizcarra diu que la de dissabte no és la primera sortida que fan i que, amb aquesta acció, "volem que tant l'Ajuntament, els veïns com la ciutadania en general vegin que hen fer nosaltres aquest servei". De fet, la manca de neteja i els abocaments al bosc és un dels problemes derivats, tant de l'incivisme d'alguns veïns i visitants, com pel fet que la urbanització no està recepcionada per part de l'Ajuntament de Tarragona i això obliga als veïns i veïnes a assumir serveis que en altres indrets de la ciutats són municipals.

Demanen canviar la ubicació dels contenidors

D'altra banda, l'AV Cala Tamarit també ha demanat el canvi d'ubicació de dos punts de bateries de contenidors per evitar que caiguin deixalles o residus al bosc. Agustí Vizcarra explica que "la vorera on tenim els contenidors es troba a tan sols un parell de metres del bosc". Això fa que la gent que es deixi brossa a l'exterior o dipositi material fora dels contenidors per a la seva recollida pugui acabar al bosc quan fa vent. Per això, demanen desplaçar els contenidors al davant i allunyar-los de la zona boscosa. 

L'altre punt crític són uns contenidors que hi ha al carrer Margalló -on la majoria són cases o xalets unifamiliars-, on s'acumula la brossa i la poda al davant mateix de les cases. Els veïns demanen que s'instal·li, almenys, un abocador de poda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: