Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Federació d’Associacions de Veïns de Reus fa entrega de 3.025€ solidaris pel projecte 'Joan Petit'

La Gala que celebra anualment l’entitat veïnal ha aportat aquesta quantitat entre donacions i fila zero

La Federació d’Associacions de Veïns de Reus(FAVR) ha fet entrega de 3.025€ solidaris pel projecte 'Joan Petit' contra el càncer infantil La Federació d’Associacions de Veïns de Reus(FAVR) ha fet entrega de 3.025€ solidaris pel projecte 'Joan Petit' contra el càncer infantil REUS DEPORTIU
Veïnatge Redacció Infocamp
Dilluns, 02 Desembre 2019 15:35

Segueix en marxa el contador de recaptacions pel projecte 'Joan Petit Reus', que malgrat va celebrar la festa-torneig al juny, encara continua actiu a la ciutat fins que hi hagi nova seu.

Així doncs, la Gala de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR) va dedicar la seva Gala benèfica anual a recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil. I aquests 3.025€ recollits entre l’aportació per la gala, la fila 0 o l’urna solidària aniran destinats íntegrament a aquesta lluita.

El Reus Deportiu agraeix a la FAVR per l’espectacular recaptació i a col·lectius, entitats i individuals que es van animar a participar a la gala. I, per suposat, a tothom que ha ajudat amb tota la voluntat per tal d’aconseguir aquesta gran xifra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: