Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Bonavista convoca la manifestació setmanal per l'accident d'IQOXE amb la mirada posada en el 19-F

La manifestació sortirà aquest dimarts 11 de febrer, a les 18h, des de Bonavista, i es dirigirà per l'N-340 fins a la porta de l'Ajuntament de la Canonja

Imatge d'un parell de cartells que s'han exhibit en la manifestació de Bonavista i La Canonja per demanar més seguretat a les empreses químiques, el 28 de gener del 2020 Imatge d'un parell de cartells que s'han exhibit en la manifestació de Bonavista i La Canonja per demanar més seguretat a les empreses químiques, el 28 de gener del 2020 ELOI TOST / ACN
Veïnatge Redacció Infocamp
Dilluns, 10 Febrer 2020 16:17

Els veïns i veïnes de Bonavista volen mantenir l'esperit mobilitzador i faran sentir novament la seva veu amb la manifestació setmanal convocada per l'AV Bonavista per l'accident del passat 14 de gener a la planta química d'Iqoxe, que va acabar amb tres persones moltes. La manifestació sortirà aquest dimarts 11 de febrer, a les 18h, des de la plaça de la Constitució del barri tarragoní i es dirigirà per l'N-340 fins a les portes de l'Ajuntament de la Canonja.

El 19-F

La mobilització setmanal de Bonavista arriba una setmana abans de la gran manifestació convocada pel 19 de febrer, a les 18h, a Tarragona. Per primera vegada, a Tarragona hi haurà una manifestació unitària per reclamar més seguretat a les empreses químiques.

Aquell dia, CCOO i UGT han convocat una vaga de treballadors als polígons químics després de l'explosió a iQOXE del passat 14 de gener. A la convocatòria, s'hi han unit les tres federacions de veïns de Tarragona (FAVT, FAV Llevant i Associacions Veïnals Segle XXI) la Coordinadora d'Entitats de Tarragona (CET) i els ajuntaments de Tarragona, Vila-seca, Constantí i la Canonja.

Amb el lema "Volem seguretat, informació i coordinació" , els convocants han assegurat que la jornada suposarà "un abans i un després" a la ciutat i en la relació dels veïns amb la indústria química.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: