Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona obre la convocatòria de subvencions per a entitats veïnals per aquest 2020

El termini de presentació de les sol·licituds està obert i finalitza el dia 24 de març

Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana (OMAC) de Tarragona Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana (OMAC) de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Març 2020 07:23

L'Ajuntament de Tarragona ha convoca la concessió de subvencions a les associacions de veïns i federacions veïnals de Tarragona per a projectes i/o activitats que tenen programades per dur a terme durant el 2020. Poden sol·licitar les subvencions, totes les associacions de veïns de Tarragona i federacions veïnals, registrades al Registre d'Entitats Municipal, i que es trobin al corrent de les seves obligacions tributàries, amb la Seguretat Social i al corrent dels seus deutes amb l'Ajuntament.

Amb la sol·licitud cal presentar el programa d’activitats i la documentació que s’especifica a la convocatòria. El termini de presentació de les sol·licituds està obert i finalitza el dia 24 de març de 2020.

Les bases i la convocatòria es poden consultar a la seu electrònica de l’Ajuntament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: