Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona reprèn la convocatòria de 2020 de concessió de subvencions a associacions de veïns

Es valorarà únicament la subvenció que fa referència al local social i es deixarà, en una segona fase, la línia referent a l’activitat

Imatge d'arxiu d'una trobada d'entitats veïnals i sindicals com a conseqüència de l'accident de la planta química Iqoxe Imatge d'arxiu d'una trobada d'entitats veïnals i sindicals com a conseqüència de l'accident de la planta química Iqoxe ARXIU / ACN
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimarts, 21 abril 2020 17:14

Davant l’estat d’alarma degut a la crisi del coronavirus i per tal de fer front a diverses peticions, l’Ajuntament de Tarragona aixecarà la suspensió de la tramitació de convocatòries de les associacions de veïns, que van quedar paralitzats el passat mes de març.

Tal i com apunta el conseller de Relacions Ciutadans de l'Ajuntament de Tarragona, Hermán Pinedo, “aquest govern ha respost a la preocupació de les associacions de veïns” per la incapacitació de poder pagar moltes despeses, ja sigui el lloguer de local o el pagament de factures, entre d’altres problemàtiques. Així mateix ha anunciat aquest matí a les mateixes associacions i a la resta de grups polítics de l’Ajuntament que “tirarem endavant aquesta mesura, davant l’estat d’excepcionalitat que estem patint tots”.

Així doncs, en breu es podrà reprendre la tramitació de l'expedient de convocatòria de 2020 de concessió de subvencions a associacions de veïns. També ha informat que es valorarà únicament la subvenció que fa referència al local social i es deixarà, en una segona fase, la línia de subvenció referent a l’activitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: