Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pla de Barris de Mont-roig organitza tallers en línia per afrontar emocionalment la crisi de la Covid-19

Les sessions s’iniciaran el pròxim dilluns dia 25 de maig i s’allargaran fins al 20 de juliol

Imatge d'una classe de ioga a Cambrils, l'any passat Imatge d'una classe de ioga a Cambrils, l'any passat MIREIA MUÑOZ
Veïnatge Redacció Infocamp
Dijous, 21 Mai 2020 11:25

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través del Pla de Barris La Florida, ha posat en marxa el programa ‘Reconnecta amb tu’, un cicle de tallers que tenen per objectiu oferir les eines i recursos necessaris per a gestionar les emocions i afrontar les conseqüències derivades de la crisi sanitària, econòmica i social provocada pel coronavirus.

En aquest sentit, les restriccions de mobilitat i el conseqüent aïllament i distanciament social a causa de la declaració de l’estat d’alarma, han provocat en una gran part de la població sensacions de soledat, por, incertesa, ira, tristesa, ansietat, angoixa o estrès, entre d’altres. Davant d’aquesta situació, s’oferiran cinc tallers en línia, d’una hora i mitja cadascun, que tindran lloc quinzenalment per treballar els moviments, tècniques de relaxació i respiració i a iniciar-se en la meditació; prendre consciència dels paradigmes, prejudicis i creences que ens limiten; descobrir tècniques de gestió emocional i reforçar la confiança en un mateix, etc.

Sessions en línia per a tots els públics

Les sessions, que seran impartides per la coach especialitzada Nadine Engel, estan obertes a tothom i es realitzaran a través de Zoom. Les persones interessades en assistir-hi poden inscriure’s enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb el seu nom, cognoms i telèfon de contacte. L’aforament és limitat a vint persones. Un cop inscrits rebran l’enllaç de la sessió a la que s’hagin inscrit.

La primera sessió, tindrà lloc el 25 de maig sota el títol ‘Compartim les nostres pors i treballem l’optimisme enfront la Covid-19’. La segona sessió, ‘Stretching contra la migranya i l'estrès, tècniques de relaxació i respiració’, tindrà lloc el 8 de juny. La tercera sessió serà el 22 de juny, sobre ‘Contes per a l'autoestima: com formular un objectiu’. La quarta sessió serà una classe de ‘Meditació per a tota la família’, el 6 de juliol. I, per últim, la darrera sessió tindrà lloc el 20 de juliol, sobre les ‘Eines per a fer front al futur més pròxim’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: