Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Parc Riuclar, "pel barri més petit, les lletres més grans"

La Brigada Municipal de l’Ajuntament de Tarragona instal·la un cartell amb grans lletres a l'entrada del barri, una vella reivindicació veïnal

Cartell amb grans lletres metal·litzades la denominació del barri tarragoní, a la rotonda que hi dona accés Cartell amb grans lletres metal·litzades la denominació del barri tarragoní, a la rotonda que hi dona accés AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dijous, 28 Mai 2020 17:49

Arrel d’una petició del veïnat del barri de Parc Riuclar, la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Tarragona ha instal·lat amb grans lletres metal·litzades la denominació del barri, a la rotonda que hi dona accés.

El conseller de Territori de Tarragona, Xavi Puig, ha explicat que “el nou indicador és una petició del veïnat del barri que ve de lluny, i amb la qual hi creiem. Parc Riuclar és un barri molt pencaire i lluitador, i amb aquesta acció en dignifiquem el nom i generem identitat de barri. Nosaltres treballem per cohesionar Tarragona, però posem molt en valor la seva rica diversitat. Pel barri més petit, les lletres més grans".

D’altra banda, l’Ajuntament ha encarregat l’adquisició de 13 plaques amb els noms de cadascun dels blocs dels edificis de Parc Riuclar per tal que es puguin identificar. Quan l’Ajuntament disposi de la comanda, la Brigada Municipal les col·locarà.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: