Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La urbanització Bonmont de Mont-roig del Camp incrementa la seguretat amb vigilància continuada

Es tracta d’un sistema de vigilància amb presència de vehicles i vigilants, equipats amb eines tecnològiques i amb aplicacions per gestionar les possibles incidències

El sistema de vigilància es continuat i compta amb vigilants i vehicles El sistema de vigilància es continuat i compta amb vigilants i vehicles CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dissabte, 13 Juny 2020 11:39

Des del passat dia 1 de juny, s’ha posat en funcionament un nou sistema de seguretat a la urbanització Bonmont-Terres Noves de Mont-roig del Camp, desenvolupat per l’empresa Prosegur i liderat per l’Associació de Propietaris Bonmont Catalunya, la qual fa front a la totalitat dels costos del projecte. Es tracta d’un sistema de vigilància activa i continuada, amb presència de vehicles i vigilants, equipats amb les eines tecnològiques més avançades i amb aplicacions per gestionar les possibles incidències diàries, tant en l’entorn de la urbanització com, sobretot, als domicilis dels socis de l’entitat.

Segons ha explicat el president de l’Associació de Propietaris Bonmont Catalunya, Jordi Jardí, tot aquest sistema de vigilància està consensuat i treballat amb l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i la seva Policia Local i amb els propietaris que s’hi han adherit. “Es tracta de potenciar la percepció de seguretat amb mecanismes tecnològics i humans perquè això millora la qualitat de vida dels més de 600 propietaris de la nostra comunitat”, ha explicat Jardí. “A més de millorar la percepció de seguretat, busquem un efecte dissuasiu, ja que els vigilants estan permanentment connectats amb la Policia Local de Mont-roig del Camp i els Mossos d’Esquadra”, ha afegit Jardí.

Cal recordar que el passat mes de gener, l’assemblea anual de l’Associació de Propietaris Bonmont Catalunya escollia una nova junta directiva, encapçalada per Jordi Jardí com a president. Aleshores, els membres de la nova junta directiva van destacar que una de les prioritats del seu mandat seria l’increment de les mesures de seguretat a la urbanització.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: