Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns tornaran a concentrar-se dijous per demanar que el CAP Bonavista obri les 24 hores

El cas d'una persona gran que va patir un ictus i el d'una nena que es va desplomar quan el CAP estava tancat ha escalfat els ànims del veïnatge

Concentració veïnal davant del CAP de Bonavista, el passat 30 de juliol, a la Rambla del barri tarragoní Concentració veïnal davant del CAP de Bonavista, el passat 30 de juliol, a la Rambla del barri tarragoní JOSEP CARTANYÀ
Veïnatge Josep Cartanyà
Dimecres, 09 Setembre 2020 18:37

L'Associació de Veïns de Bonavista ha convocat per aquest dijous 10 setembre, a les 20h, una concentració davant de les portes del Centre d'Atenció Primìaria (CAP) per exigir l'obertura del centre les 24 hores i per tant, la recuperació del servei d'urgències.

Després del parèntesi del mes d'agost, l'entitat veïnal torna a sortir al carrer per reclamar aquest servei i, més encara, arran dels dos últims casos succeïts al barri en la darrera quinzena. El d'una persona gran que va patir un ictus i el d'una nena de 16 anys que es va quedar sense poder respirar precisament quan passava per la Rambla del barri, davant del CAP Bonavista. En ambdós casos el centre d'atenció estava tancat i aquestes persones van haver de ser ateses en un altre centre de la ciutat: "Afortunadament l'ambulància va arribar aviat i no es van haver de lamentar vides humanes, però com que el CAP tanca a les 20h, aquestes persones no van poder rebre els primers auxilis al barri", explica Loli Gutiérrez, presidenta de l'AV Bonavista.

Convocats per l'AV Bonavista, els veïns i veïnes també demanen dotar el centre d'atenció primària de més personal sanitari, en concret, "calen dos metges, tres infermeres i un pediatra més", ha concretat Gutiérrez. 

Un altre problema afegit és que el CAP Bonavista no tan sols ha de donar servei als ciutadans del barri tarragoní -uns 9.000 - sinó  que, a més, ha d'absorvir la demanda de la Canonja, on hi viuen unes 5.000 persones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: