Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Convoquen una concentració per rebutjar l'agressió sexual a Icomar

La protesta serà aquest dissabte 21 de novembre, a les 17h, i es tallarà l'N-340 al seu pas pel barri tarragoní

Els veïns i veïnes tallaran dissabte vinent l'N-340, al seu pas pel barri tarragoní d'Icomar Els veïns i veïnes tallaran dissabte vinent l'N-340, al seu pas pel barri tarragoní d'Icomar ARXIU / GOOGLE MAPS
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimarts, 17 Novembre 2020 15:06

Amb el lema "No estàs sola. Estem amb tu", els veïns i veïnes dels barris tarragonins d'Icomar i de Riu Clar han convocat una concentració per al proper dissabte 21 de novembre, a les 17h, en repulsa de l'agressió sexual patida per una jove a Icomar, el passat 25 d'octubre. Durant la concentració es tallarà l'N-340 al seu pas per Icomar. La protesta compta amb el suport de les tres federacions veïnals de Tarragona: Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT), les Associacions Veïnals Federades Tarragona Segle XXI i la Federació de Veïns de Llevant.

La idea de fer una concentració va sorgir arran d'una proposta de dues noies d'Icomar i de Riu Clar. Una d'elles, la Mónica Pérez, explica que els fets són molt greus i calia fer alguna cosa: "Això no pot quedar impune. La manera que tenim de demostrar-ho és que aquesta jove no està sola i que això no pot tornar a passar". La Mónica diu que "volem aturar això perquè el dany físic és terrible, però el dany psicològic és encara pitjor". Si bé és cert que aquesta és un fet aïllat en aquest barri, Pérez assenyala que "aquest cas s'ha denunciat perquè hi va haver-hi agressió però moltes noies no ho denuncien per por o per vergonya a explicar-ho, però hi ha més casos". 

Per la seva banda, la presidenta de l'AV Riu Clar i membre de la Junta de la FAVT, Cristina Bigorra, recorda que fa temps que les entitats veïnals es queixen que hi ha moltes "zones fosques" al barri i quan es produexi qualsevol agressió o delicte els agressors poden amagar-se.

Bigorra també ha deixat clar que aquesta concentració no només va adreçada als veïns de Riu Clar i d'Icomar i fa una crida a tota la ciutadania de Tarragona a assistir dissabte a la concentració per reclamar més seguretat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: