Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una quinzena de joves es concentren davant del teatre de Bonavista per demanar la seva reobertura

L'Associació de Veïns de Bonavista es reunirà el 3 de març amb responsables municipals per tractar sobre l'equipament del centre cívic

Una quinzena de joves es va concentrar aquest divendres, a les portes del Teatre de Bonavista, per demanar la seva reobertura, ja que continua tancat després d'un any i mig Una quinzena de joves es va concentrar aquest divendres, a les portes del Teatre de Bonavista, per demanar la seva reobertura, ja que continua tancat després d'un any i mig AV BONAVISTA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dissabte, 27 Febrer 2021 11:33

Una quinzena de joves es va concentrar aquest divendres a la tarda, a les portes del Teatre de Bonavista, per demanar la seva reobertura, ja que continua tancat després d'un any i mig.

Els joves - la majoria d'ells artistes -reclamen un calendari de treball, ja que encara no saben quan començaran les obres. Des de l'AV Bonavista els han informat que el proper 3 de març tenen prevista una reunió amb els responsables de l'Ajuntament i "esperen que tinguin al el menys un calendari de treball o un dia previst per començar les obres".

Tant els joves com l'entitat veïnal recorden que el teatre del centre cívic és molt actiu,  ja que "es realitzaven actes cada dia, assajos de sevillanes, Banda de Crist, projeccions de pel·lícules, obres de teatre, Chirigotas, exhibicions de ball, festivals d'escoles, graduacions, exposicions, presentacions , etc...", Alhora, es lamenten perquè aquests dies es podrien fer molts actes adaptats a la normativa covid-19 i, tot i així, "no es pot utilitzar el teatre, per una baixant que han d'arreglar, i un any i mig després, seguim esperant. Creiem que ja han tingut temps suficient."

Els joves reivindiquen que el pressupost està aprovat des de fa uns mesos per l'Ajuntament de Tarragona i encara no han començat les obres. De fet, en un dels cartells que han penjat a la porta es pot llegir: "Presupuestos aprobados, y las obras ¿Pá cuando?"

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: