Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Veïns de Marítima Sud de Torredembarra canvien els contenidors de lloc com a protesta pel servei

Torredembarra En Comú-Podem dona suport a les reclamacions veïnals perquè considera que l'Ajuntament ha col·locat els contenidors en "llocs inapropiats"

Brossa escampada al voltant dels contenidors de la urbanització Marítima Sud, a Torredembarra Brossa escampada al voltant dels contenidors de la urbanització Marítima Sud, a Torredembarra TORREDEMBARRA EN COMÚ-PODEM
Veïnatge Redacció Infocamp
Dijous, 12 Agost 2021 08:31

Els repesentants veïnals de la urbanització Marítima Sud de Torredembarra han tornat a expressar les seves queixes "pel servei i la ubicació inadequada" dels contenidors de residus. Sense anar més lluny, el passat 7 d'agost, la Policia Local de Torredembarra va preguntar a alguns veïns qui havia canviat de lloc els contenidors, en senyal de protesta. A tot això s'hi ha de sumar les bosses de brossa que alguns incívics estan dipositant fora dels contenidors i enmig del carrer, que han deteriorat la imatge de la urbanització.

Torredembarra En Comú-Podem fa costat a les queixes veïnals

Aquesta setmana Torredembarra En Comú-Podem, grup que no compta amb representació a l'Ajuntament, ha expressat a través d'un comunicat el seu suport a les demandes veïnals perquè considera que l'equip de govern ha col·locat els contenidors en "llocs inapropiats". El partit també retreu al regidor de Sostenibilitat de Torredembarra, Joan Torra, que, segons ells, culpabilitzi als veïns i veïnes de la brossa escampada pels carrers de la urbanització, uns actes que atribueixen "a una minoria d'incívics que sí, també existeixen".

Torredembarra En Comú-Podem demana a l'equip de govern "diàleg" i que doni resposta a les propostes que els veïns de Marítima Sud van presentar a Torra en la reunió del passat 22 de juliol. Finalment, el partit adverteix que la "deixadesa de funcions pot derivar a problemes de sanitat" i alerta que "ja s'han vist rates i paneroles a l'avinguda Catalunya i carrers com 11 de Setembre, Eduard Benot, Camp Vell, Camí del Moro.... i la possibilitat de transmissió de malalties que aquestes poden generar és alarmant".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: