Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El projecte 'Veïnes per Veïnes' rep una aportació benèfica de Comerç Solidari de Reus

Els diners es van recollir durant les jornades del 25-N i serveixen per col·laborar amb la xarxa comunitària de suport a dones supervivents de violències masclistes

Imatge de l’entrega de la recaptació. A la dreta, Bénédicte  Ronco de la Creperie Kenavo de Reus, que fa entrega del xec a Laura  Recasens, sòcia de la Cooperativa Combinats i coordinadora de ‘Veïnes per  Veïnes' Imatge de l’entrega de la recaptació. A la dreta, Bénédicte Ronco de la Creperie Kenavo de Reus, que fa entrega del xec a Laura Recasens, sòcia de la Cooperativa Combinats i coordinadora de ‘Veïnes per Veïnes' COMBINATS
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimarts, 25 Gener 2022 20:37

El projecte ‘Veïnes per Veïnes’, coordinat a la ciutat de Tarragona per la Cooperativa Combinats amb el suport d’Hèlia Dones, ha rebut una aportació benèfica de 600 euros recaptada pel Comerç Solidari de Reus. Els diners es van recollir durant les jornades del passat 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

‘Veïnes per Veïnes’ és una xarxa comunitària de suport a dones supervivents de violències masclistes. El projecte té una doble dimensió: d’una banda, fent una atenció i acompanyament social i comunitari a les dones supervivents; i, de l’altra, formar i capacitar les dones voluntàries fomentant la consciència feminista perquè puguin ser agents actives de transformació social al territori i consolidar xarxes de suport mutu entre veïnes.

L’entrega de la recaptació benèfica s’ha realitzat aquest dimarts, 25 de gener, a la Creperie Kenavo de Reus. "Estem molt contentes per aquesta aportació. Els diners ens ajudaran a cobrir despeses del projecte, com per exemple les assegurances, la coordinació o les despeses de les voluntàries que són part activa i fonamental de ‘Veïnes per Veïnes’", ha indicat Laura Recasens, sòcia de la Cooperativa Combinats i coordinadora del projecte a Tarragona.

Cada any, Comerç Solidari de Reus destina la recaptació benèfica a entitats o projectes que lluiten contra les violències masclistes. El passat 2021, el projecte escollit va ser ‘Veïnes per Veïnes’, que compta també amb la subvenció de l’Institut Català de les Dones. Aquestes aportacions han fet possible que la xarxa comunitària de suport a les dones supervivents de violències masclistes arreli a Tarragona, on ja fa més d’un any que es va iniciar el projecte.

‘Veïnes per Veïnes’ se suma així a projectes feministes com ‘Heroïnes Anònimes’, engegat per Laura Recasens i Aïda Bañeres, on setmanalment es destaca la tasca d’alguna dona del Camp de Tarragona a través del seu perfil d’Instagram i d’entrevistes i reportatges al programa homònim de Tarragona
Ràdio
.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: