Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Mayores Seguros" de SPiSP es concentra per no baixar la guàrdia davant els anuncis dels bancs

El col·lectiu veïnal del barri tarragoní alerta del risc que les "falses notícies de solucions" provoquin una desmobilització

Representants del col·lectiu Mayores Seguros, amb la pancarta "Ens han fet fora dels bancs. Signa perquè ens atenguin dins", aquest matí a la plaça Cuba de Sant Pere i Sant Pau Representants del col·lectiu Mayores Seguros, amb la pancarta "Ens han fet fora dels bancs. Signa perquè ens atenguin dins", aquest matí a la plaça Cuba de Sant Pere i Sant Pau AV LA UNIÓ
Veïnatge Redacció Infocamp
Diumenge, 27 Febrer 2022 14:35

"Ens han fet fora dels bancs. Signa perquè ens atenguin dins". Amb aquest lema, el col·lectiu veïnal de Sant Pere i Sant Pau "Mayores Seguros" s'ha concentrat aquest matí a la plaça Cuba del barri tarragoní per exigir una atenció personalitzada dels bancs a l'interior de les seves oficines tant per la a gent gran com per a les persones amb mobiliat reduïda. D'aquesta manera, "Mayores Seguros" alerta al veïnat que "les falses notícies de solucions" anunciades en les darreres setmanes per part dels bancs podrien provocar una desmobilització entre la població.

Per això, des de fa un temps, el col·lectiu "Mayores Seguros" de Sant Pere i Sant Pau ha recollit milers de signatures per aconseguir una llei estatal que reguli els serveis mínims que han donar les entitats bancàries. 

Tot va començar, el passat 10 de juny de 2021, quan un grup de persones del barri tarragoní -que posteriorment s'anomenarien "Mayores Seguros"-, van sortir per primera vegada davant les portes dels bancs perquè les persones majors, les que pateixen mobilitat reduïda o bretxa digital poguessin utilitzar els caixers automàtics sense por de ser robats.

La campanya impulsada per l'AV La Unió de Sant Pere i Sant Pau compta amb el suport de la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) i de la Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), entre altres entitats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: