Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Demanen a l'Ajuntament de Vendrell dignificar la font del Carrer Carnisseria

La Xarxa Vendrellenca recorda que la font té 192 anys d’història i denuncia que es troba en un estat lamentable

La Xarxa Vendrellenca demana que es treballi amb celeritat per la dignificació de la font del carrer Carnisseria La Xarxa Vendrellenca demana que es treballi amb celeritat per la dignificació de la font del carrer Carnisseria XARXA VENDRELLENCA
Veïnatge Redacció Infocamp
Diumenge, 12 Juny 2022 18:32

La Federació Xarxa Vendrellenca reclama "que es treballi amb celeritat per la dignificació de la font del carrer Carnisseria del Vendrell, que té 192 anys
d’història i que està en un estat lamentable".

L'entitat veïnal ha presentat una proposta pel SAC i ha enregistrat un vídeo demanant a l’alcalde de Vendrell "que es treballi amb la mateixa celeritat que s’ha treballat per arreglar l’acte vandàlic del carrer 4 Fonts". També li demanen posar en valor i dignificar la situació de la font del carrer Carnisseria del Vendrell, "que es va construir a l’any 1830 i que en l’actualitat estè en un estat lamentable".

La XV recorda que ja havia demanat una vegada, el febrer de 2020, que es dignifiqués l’espai, "però vist que l’únic que es va aconseguir és moure la paperera i que el deteriorament ha passat a més", insisteix en la necessitat de treballar per la seva dignificació i posada en valor com element del patrimoni històric municipal. En aquest sentit, l’entitat recorda que al mes de novembre de 2020 es va aprovar una proposta al ple presentada pel grup Som Poble – ERC demanant la dignificació de les fonts històriques del Vendrell, "que no s’ha complert", afirmen.

La federació d’entitats veïnals espera que l’Ajuntament de Vendrell escolti les seves demandes i treballi per posar en valor aquest espai de la vila.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: