Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Uns 50 veïns de Falset no poden fer servir el mòbil des de fa tres setmanes per una avaria a l'antena 2G

Telefònica afirma que treballa per reparar el problema, que hauria d'estar resolt aquesta setmana

Vista general de Falset Vista general de Falset ARxIU / INFOCAMP
Veïnatge ACN
Dijous, 13 Octubre 2022 17:53

Una cinquantena de veïns de Falset fa tres setmanes que no poden fer ni rebre trucades amb el seu telèfon mòbil. La raó és una avaria a l'antena que subministra el servei de 2G. Es tracta principalment de gent gran del municipi que tenen aparells que no són d'última tecnologia i que utilitzen el telèfon únicament per fer trucades. L'Ajuntament de Falset va contactar amb Telefònica -propietària de l'antena- i els va advertir del problema. Finalment, i després de diverses queixes tant del consistori com dels abonats, l'empresa ho està resolent. Fonts de Telefònica han explicat a l'ACN que ja hi ha tècnics treballant-hi i fent proves, i que esperen que el servei torni a funcionar amb normalitat entre aquest dijous o divendres.

Des de l'Ajuntament de Falset van rebre una quinzena de queixes i han pogut saber que unes 25 persones han anat a una botiga d'informàtica local per intentar resoldre el problema. El consistori també ha lamentat la lentitud en la reparació de l'antena, que havia quedat afectada per una tempesta. Fins i tot havien corregut rumors que la companyia havia retirat el repetidor. La incidència afectaria de manera molt local, únicament a la capital del Priorat i zones de Marçà, ja que hi ha altres antenes que cobreixen la resta de la comarca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: