Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'AV de Sant Salvador i Sant Ramon convoca eleccions per renovar la seva junta

S'obre un període de 15 dies per a la presentació de candidatures fins a la convocatòria de l'assemblea del barri tarragoní

Imatge de la seu de l'Associació de Veïns de Sant Salvador i Sant Ramon, a Tarragona Imatge de la seu de l'Associació de Veïns de Sant Salvador i Sant Ramon, a Tarragona CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimarts, 31 Gener 2023 10:39

L'Associació de Veïns de Sant Salvador i Sant Ramon ha anunciat a través d'un comunicat que ha arribat al final del seu mandat. Per aquest motiu, l'entitat veïnal del barri tarragoní va obrir aquest dilluns 30 de gener un període de 15 dies hàbils per a la presentació de candidatures i la confessió d'una junta que agafi el relleu.

Un cop passats els 15 dies es convocarà una assemblea ordinària de socis, on la junta actual cessarà les seves funcions i es procedirà a la votació de les candidatures presentades. També s'informa als socis i veïns “que si no hi ha candidatures, la junta actual no continuarà en el càrrec”.

El president de l'AV Sant Salvador i Sant Ramon, Toni Garcia, ha explicat que “ara toca fer un pas al costat i deixar que entri aire nou i que sigui nova gent la que agafi el relleu”. L'encara president es mostra molt satisfet pels projectes històrics aconseguits al barri com ara el nou parc lúdico-esportiu o de l'organització d'activitats consolidades com les festes majors, la rua de Carnaval del barri o la cavalcada dels Reis d'Orient, entre altres. Garcia considera que “calen noves idees per afrontar els reptes pendents que té el barri, com la millora de la zona d'Interblocs, la connexió amb Tarragona centre o la implicació de la gent jove en la vida del barri” i confia en el relleu: “Seria una llàstima que tota aquesta feina es perdés”.

D'altra banda, la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) fa un reconeixement públic de la feina duta a terme durant aquests anys per la junta actual de l'associació de veïns i ha fet una crida a la participació de la gent del barri per garantir la continuïtat d'aquesta tasca.

Per a més informació, podeu contactar amb l'AV Sant Salvador i Sant Ramon a través de les seves xarxes socials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: